Klacht: Schade aan mijn Renald Kangoo met kenteken No. TZ-SL-62

op 07 augustus 2017 over Gemeente - Rotterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Heer/mevr.

ik ben vorige week Maandag 31 juli 2017 door mijn buurman de Hr. Oelen attent gemaakt dat mijn auto aan de rechter onderzijde en rechter voor spatboord is beschadigt. Deze auto staat al enige tijd stil door ziekte en is niet van de plaats afgeweest .een gemeentemedewerker die met een onkruidverwijderaar heeft mijn auto beschadigd , hopende dat er een schade expert langs kan komen en er een schadevergoeding inzit

verblijf ik met vriendelijke groet

Mevr. Toetenel Jansen

Gewenste Oplossing:

graag op korte termijn een reactie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr. Toetenel