Klacht: Rtl boulevard en dierenmishandeling

op 28 juli 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kijk regelmatig naar rtl boulevard en gisteren ook. Daar ben ik erg geschrokken door de beelden van Miljuschka die rustig toekijkt hoe er een LEVENDE slang volledig opengesneden wordt zodat zij vervolgens zijn nog kloppende hartje kan opeten. Dierenmishandeling op den top. Ik vind het walgelijk dat dit soort dingen nog steeds gebeuren en dat jullie er zo in meegaan.

Gewenste Oplossing:

Ik weet dat dit soort dingen, ondanks dat het absoluut niet zou moeten kunnen, gebeuren. Maar dat betekent niet dat jullie er zo in mee moeten gaan en dit uitzenden alsof het gewoon normaal is om levende dieren open te snijden. Dit is pure dierenmishandeling en alles behalve normaal dus zou ik het fijn vinden als er in het vervolg ook vanuit dat oogpunt mee omgegaan wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dvlissingen157