Klacht: RP van GTA V 20 miljoen naar beneden gehaald.

op 28 april 2017 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik speel al een groot deel van mijn leven GTA V en het is ook de enige game die ik veel speel. Laatst had ik eindelijk level 100 (1,6 miljoen RP) bereikt waar ik erg blij mee was. Nu ging ik weer online en toen bleek ik opeens level 1 te zijn. En dat niet alleen, ik stond 18,4 miljoen in de min. Ik vraag mij af waarom dit is gebeurd aangezien ik nog nooit ook maar één cheat heb gebruikt (en dit zelfs verafschuw).

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ik weer level 100 gemaakt kan worden zodat ik tenminste weer zelf missies kan starten en niet overal gekickt word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KILLING__BOSS