Klacht: rommelig en onverzorg Tilburg

op 08 juli 2017 over gemeente Tilburg in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 1 maand op vakantie weer terug in mijn Tilburg.
Wat mij opvalt bij binnenkomst in de Blaak waar ik woon, en ook elders in de stad is: dat het onkruid overal op stoepen en middenbermen welig boeit. Als de Koning op bezoek komt word er alles uit de kast gehaald om Tilburg er goed uit te laten zien en dat is prima! Maar op dit moment is het zeker geen ‘plaatje’ voor de stad die prefereert de ‘schoonste’ stad van het land te zijn! Volgens mij betalen wij daar o.a. onze gemeentebelasting voor.

Gewenste Oplossing:

Zichtbaar beter en sneller schoonhouden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over gemeente Tilburg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over gemeente Tilburg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marinus Versluis