Klacht: Rome moet gewoon blijven waar die was

op 19 januari 2014 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat bezield jullie daar op de redactie van Rtl 5. Werken jullie gewoon rommelig,of denken jullie dat niemand er naar kijkt of dat het op zal vallen dat jullie de serie Rome van de 20.00 halen op de zondag?

ipv Rome kijk ik naar de herhaalde beelden van idols. Geen hond die idols nog interessant vind omdat het echt outdated is. Die beelden hebben nu wel gezien pffff! Ook niet echt een vervanging voor Rome. Goed bezig daar jullie bij Rtl 5!

Gewenste Oplossing:

Ga nou niet een programering veranderen die nog maar een paar weken van kracht is. Ik zat echt op Rome te wachten zoals elke zondag. Jullie gooien heel m'n routine in de war. Gewoon terug plaatsen zodat ik maandag niet sagorijnig naar me werk ga. Grote FAIL VAN RTL 5!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ycggbcg