Klacht: Rol van Samantha Klots

op 20 juni 2016 over Eventim in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,
Bij deze wil ik mijn ongenoegen uiten over de toch helaas mindere zangkwaliteit van Samantha Klots. Wij (mijn 2 dochters en ik) woonde op donderdag 16 juni
de musical De Bodyguard bij. Wij zaten eerste klas, een prima plek, best prijzige kaarten, daar verwachten we dan ook wat voor! Het zal misschien een idee zijn om per dag wanneer samantha Klots optreedt, daarvoor aangepaste lagere prijzen te hanteren en als mensen de originele hoofdrolspeelster wil zien/horen het normale tarief wordt berekend!
Dan weten de bezoekers wat hun te wachten staat! Dit was om mij heen in de zaal een veel gehoorde klacht!
Ik weet niet of ik met deze klacht bij u terecht kan, anders hoor ik graag waar ik deze klacht dan wel kan neerleggen!
Ik hoop dat hier iets aan gedaan wordt!

Gewenste Oplossing:

Voor ons zal de oplossing zijn om opnieuw naar De Bodyguard te gaan wanneer Romy Monteiro die avond speelt!

Alle klachten die gemeld zijn door Denhaag16