Klacht: Rij-instruteur maakt aanrijding en rijd door..

lecho op 12 oktober 2017 over ANWB Rijopleidingen in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

11 -10-2017 Ga ik de deur uit en vindt onder mijn ruitenwisser een kladpapier met de mededeling dat mijn auto dat VOOR mijn huis geparkeerd staat is aangereden door een “AKIN ” van de rijschool van de ANWB… Dus ik bel die Rijschool op en later wordt ik door die “AKIN ” opgebeld dat hij p.m. 6.30 aanwezig zou zijn om een schade formulier in te vullen . Het was om p.m. 7.00 en ik bel hem op om te vragen waar hij blijft en HIER begint het GELUL.. Meneer vult zich bedreigd omdat ik boos ben.. Ik probeer het weer bij de rijschool en krijg te horen dat ik bij hen moet komen… Dit is NIET NORMAAL, ben al meer dan 25 jaar lid van de ANWB en dan krijg ik DIT ALS CADEAU voor 2017 ??? Normaal moet je vragen van wie die auto is.. En METEEN een schade formulier bij de hand hebben en NIET DOORRIJDEN en later nog druk doen… Wat is dit voor service ??? Hij had NIET eens zij KENTEKEN achtergelaten. Maar RIJDT WEL MET GROTE ANWB kleuren en logo op de auto …

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer de Rijschool bij mij komt met een schade formulier .. Ik kreeg daarnet een whatsapp dat ik bij hem moet komen... Mijn vraag hierbij: "Moet ik met een lachend gezicht gaan ???

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar ANWB Rijopleidingen over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door