Klacht: Retourneren wordt geweigerd

op 19 mei 2016 over Auto-Onderdelen24 in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nieuwe startmotor gekocht, bleek het de verkeerde startmotor te zijn. Binnen 14 dagen dit kenbaar gemaakt. Kreeg ik vervolgens 15 vragen in 15 mailtjes. Terwijl mijn vraag alleen was, hoe ik iets kan terugsturen. Onderdeel terug gestuurd, kreeg ik te horen dat ze deze niet terugnemen. Omdat deze \”vies\” is. Er zitten wat vette vingers op ja, meer niet. Onderdeel is niet gebruikt, omdat deze niet past. Ik wil gewoon mijn geld terug. Ik heb met Harry en Kate Smith contact gehad, maar helpen doen ze niet. Ze houden zich niet aan de wet voor consumenten. Bedrijf is gevestigd in Berlijn.

Gewenste Oplossing:

Geld terug zsm

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto-Onderdelen24

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto-Onderdelen24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jv120