Klacht: Retour potje afslankpillen

op 03 augustus 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pot pullen besteld gekregen betaald ging prima nou is er een 2de zending gekomen die ik niet besteld heb dus ook níet gaat betalen waar kan ik dit retour doen zie nergens een aders en hoe zit dat als je bijna 1 potje pillen op heb en je ben 2 kilo aangekomen hóe zit dát geld terug garantie toch

Mvrgr Jolanda duijndam

Gewenste Oplossing:

Graag adres waar de pot pillen retour kan doen..en ik wil van mijn bestelling graag me geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maxluuktess