Klacht: Retour kan alleen door te versturen naar China

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sportbh’s besteld, netjes maattabel gevolgd, speciaal 1 maat groter besteld omdat ik dat fijner vind, veels te klein.
Retourneren kan makkelijk via 3 stappen. Echter moet je het naar China versturen tegen hoge prijzen! Terwijl op het pakketje een sticker zit van postNL met verzendadres vanuit Schiedam. Ik bestel bij Nederlandse website, staat bij stappenplan dus niet vermeld dat je het naar China moet retourneren en sta nu voor onvoorziene hoge kosten. Ik wil het terugsturen binnen NL tegen normale prijzen.

Gewenste Oplossing:

Terugsturen binnen NL tegen normale verzendkosten en mijn geld retour van de bestelde artikelen.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oscire.nl

Reactie van de melder van de klacht PS84

1 maand geleden - Geen reactie, niks. Zeer slechte ervaring met bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oscire.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PS84