Klacht: Restitutie vluchtannulering laat maanden op zich wachten.

op 10 mei 2016 over Gate1.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 15-09-2015 een vlucht van kaapstad naar sydney geannuleerd op gate1.nl. Ik had een annuleringsverzekering afgesloten en heb tot op heden nog steeds geen restitutie ontvangen. Dit is erg frustrerend aangezien ik dit geld nodig heb om een vlucht terug naar Nederland te kunnen boeken. De annulering is inmiddels 8 maanden geleden!
Het laatste contact wat ik met gate1.nl heb gehad is op 23-03-2016 via de e-mail geweest en de enige informatie die ik van gate1.nl terugkrijg is dat de restitutie aangevraagd is bij de luchtvaartmaatschappij en het enkele maanden kan duren voordat ze bericht krijgen. Ze kunnen me geen indicatie geven van hoelang ik op mijn geld moet wachten.

Gewenste Oplossing:

Als de restitutie aan mij wordt uitbetaald.

Alle klachten die gemeld zijn door basgerats