Klacht: Respectvol gedrag van 1 kant

op 01 juli 2017 over inhoofdzaak in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ouwerkerk

Bij mij is ook een man geweest van Inhoofdzaak. Mijn woning stond te koop en het was onbekend wanneer de woning zou worden verkocht. Geen enkel probleem zei de verkoper als u gaat verhuizen kan het contract mee en anders kunt u er vanaf ( hier is door de verkoper een notitie van gemaakt). Nu is mijn woning verkocht en heb dit keurig gemeld bij innova. Ik woon op dit moment bij mijn ouders en krijg doodleuk een boete van 1000 euro omdat ik het contract heb opgezegd.

Heel bijzonder want wat ik ook meld men weet niets van de afspraken die zijn gemaakt.

Ik ben geen ondernemer en ook ik zit met een contract van 5 jaar…….. wat te doen?

Groetjes

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de beloftes worden nagekomen want dat doe ik ook.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over inhoofdzaak nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ouwerkerk1982