Klacht: Respectloos personeel omdat ik niet mag boeken

op 28 april 2017 over Oostappen Vakantieparken in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren gebeld voor een boeking en kon gewoon boeken in een 6 persoons chalet voor 2 volwassenen 4 kinderen tussen de 3-17 jaar en 1 baby nu staat dit op alle sites dat dit kan maar nu bel ik weer heen en kan dit niet zeggen ze ik ben zo boos dat dit nergens op sites het liefst trek ik ze voor de rechter want heel veel mensen zijn hier de dupe van
Ik HAd net iemand aan de telefoon waar ik m’n verhaal aan deed en wou hier niks aan doen

Gewenste Oplossing:

Als mijn pinkster weekend van 2 tot 6 juni gewoon door kan gaan

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oostappen Vakantieparken

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oostappen Vakantieparken nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danique1991