Klacht: Reseveren, terug bellen

op 27 juni 2016 over Elysium Sauna Welness in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen, ik heb 2 bonnen voor dag intree die ik moet versilveren, ik ben nu al paar dagen bezig jullie te bereiken helaas sta ik elke x in de wacht en werd ik niet terug gebeld, ik zag de datum 27/06/2016 niet er tussen staan alleen maand. Juli , nou keek ik gisteren weer stond die er wel tussen maar rood dus niet meer beschikbaar, en was de laaste dag dat ik hem kon gebruiken, dus nu ben ik dubbel zoveel geld kwijt.!!!!

Mvg danny finke

Gewenste Oplossing:

Dat ik me bonne vandaag alsnog ken gebruiken of een andere week

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elysium Sauna Welness

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elysium Sauna Welness nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dannyjp23