Klacht: Reserveren is niet mogelijk

op 24 mei 2016 over Hotelkamerveiling.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 29 augustus kreeg ik een hotelwaardebon voor hotel Bastion 73 in Veenendaal. Heb sindsdien, het is vandaag 24 mei 2016, ettelijke malen geprobeerd de reserveringssite te bereiken. Dit is tot heden slechts een enkele keer gelukt, maat meestal is hij uit de lucht. Heb dan ook nog steeds geen kamer kunnen reserveren en de coupon vervalt 12 juli a.s.!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als men met mij contact opneemt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotelkamerveiling.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotelkamerveiling.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ontevreden client