Klacht: Rekening leeg gehaald

jpbernhard op 26 april 2020 over Worldpay in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

22 tm 23 April is er via Worldpay meer dan 900 euro van mijn VDK rekening afgehaald , zonder mijn toestemming of weten. Natuurlijk aangifte van gedaan en alles laten blokkeren. Voor als nog doet worldpay er niets aan, ik wil gewoon mij geld terug is al moeilijk genoeg in deze tijd om als kleine zelfstandige je hoofd boven water te houden, geen inkomen doir de Corona
Schande dat zo iets kan

Gewenste Oplossing:

Tevreden als ik mijn geld terug gestort krijg, ruim 900 euro en schade vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Worldpay

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Worldpay nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jpbernhard