Klacht: Rekening die al betaald is en niet bereikbaar

op 12 september 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pakket besteld, betaald en ontvangen van de pleisters en teenringen. Werkt niet maar goed!
Toen kreeg ik nog een pakket die ik niet besteld had, gemaild en via facebook gevraagd waar ik t naar toe kan retourneren want ik had m al ontvangen. Geen reactie! Nu blijf ik rekeningen ontvangen terwijl jullie niet bereikbaar zijn, weer bellen, mailen en via fb. Krijg nu zelfs een brief vd deurwaarde!!! Lijkt mij niet terecht

Gewenste Oplossing:

Als ik geen rekeningen meer krijg en bericht hierover ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jvdam13