Klacht: Reis Ibiza Radio 538

op 05 juli 2012 over Eindelijkprijs.nl in de categorie Websites - Prijsvragen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 4 Juli om 8:00 gsmst met de tekst Ibiza, naar radio 538. De Dj zei je maakt kans vandaar mijn sms op dat tijdstip. Ik werd niet gebeld dus ik dacht ik heb verloren. Later op de dag bellen ze mij om 11:39 ik zat ik een belangrijke gesprek van mijn werk en was te laat met opnemen. Ik heb gelijk terug gebeld maar kreeg de receptie. Ik was mijn prijs misgelopen. Ik ben hier erg misselijk van. Ik luister al de hele week. Geen 1 keer heeft een Dj gezegd je kan de hele dag gebeld worden!! Ze geven aan nu sms-en dat dan kan je smsen. Als ik had geweten dat ze de hele dag door kunnen bellen, had ik mijn telefoon nog beter in de gaten gehouden. Mijn prijs is weg.

Gewenste Oplossing:

Nog een keer terug gebeld worden( ons nog een laatste kans geven. Nu heb ik begrepen dat meer mensen contact hebben opgenomen met 538 , dit snap ik maar al te goed. Ik vind niet dat dit kan hoor, nogmaals ik ben er al vanaf gisteren er overstuur over.

Alle klachten die gemeld zijn door Leandra