Klacht: Refund vlucht schipholtickets

Wouter Vels op 27 april 2020 over Schipholtickets.nl‎ in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou 14 april vanaf Amsterdam naar Bangkok vliegen maar deze vlucht is gecanceld vanwege corona. De vliegtuigmaatschappij (Finnair) zegt dat zei het geld voor de vluchten als refund hebben terug gestort naar schipholtickets (op 23 maart al). Finnair geeft aan dat ik het geld via schipholtickets zou moeten terug krijgen maar ik kan niet in contact komen met schipholtickets.nl.

Gewenste Oplossing:

Ik ben te vrede als het geld van het ticket op mijn rekening is terug gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schipholtickets.nl‎

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schipholtickets.nl‎ nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wouter Vels