Klacht: Rare geur

op 02 juni 2016 over Zwitsal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een paar dagen terug zwitsal producten besteld voor mijn dochter. Eenmaal aangekomen rook ik aan de flesjes zoals gewoonlijk.. rook het niet zoals ik gewend ben van zwitsal, ik heb contact opgenomen met de desbetreffende winkel maar die namen het niet terug want dit was niet hun fout, ik heb voor bijna 20 euro aan spullen weg moeten gooien wat ik erg jammer vind!

Gewenste Oplossing:

Dat laat ik liever aan u over.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zwitsal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zwitsal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Haidi