Klacht: Rapid nieuwe formule

op 24 oktober 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik poets al 4 jaar met tevredenheid met de rapid omdat ik allergisch ben voor alle andere tandepasta’s ik krijg namelijk binnen een half uur wit wangslijm 4 jaar geleden poetste ik altijd met oral b tot ik dat slijm kreeg toen heb ik heel veel verschillende tande pasta merken uitgeprobeerd maar alleen bij de rapid had ik geen last meer maar nu het probleem de rapid heeft een nieuwe formule waardoor ik het weer heb

Gewenste Oplossing:

Als jullie die nieuwe formule aanpassen naar de oude of als mijn wangslijm een bekend iets is dat u mij kan zegge waardoor ik het bij heel veel tandepaste wel slijm heb alleen bij de oude rapid niet had welk ingrediënt mijn witte wangslijm veroorzaakt en of er misschien een andere sensodine is waar dat ingrediënt niet in zit

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jordivromen