Klacht: R4 MANIA weld betaald maar NIET geleverd

op 05 juli 2012 over R4kaart-mania.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

OP 13 juni een bestelling gedaan, betaald met HIPAY. Een week later heb ik de vraag gesteld waar mijn bestelling bleef met als antwoord dat ze “problemen ondervonden met de levering van bepaalde kaarten maar dat het nu opgelost zou zijn en ze tot levering konden overgaan”. Op 25 juni krijg ik de melding via mijn account dat de bestelling zou ge-‘shipped’ zijn. Nu, nog eens een week én 2 mails later nog steeds géén antwoord en geen levering van R4 MANIA gezien! In mijn ogen niet erg kosher meer….

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug

Alle klachten die gemeld zijn door baanbreker