Klacht: Quiz 50 50

Diana Brouwers op 16 december 2021 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vond de opmerking van de quizmaster vanavond echt niet kunnen. Het was naar aanleiding van een foto van een iets dikkere buik. De opmerking van; hè bah jongens heel veel mensen hebben nog niet gegeten, vind ik ronduit kwetsend en echt not done. En nee, zelf ben ik niet te dik maar in het kader van het niet pesten protocol zou ik hier graag iets aan gedaan zien worden.

Gewenste Oplossing:

Openbare excuses lijkt me op zijn plaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Diana Brouwers