Klacht: Ps4 Fifa 16 fout

op 25 september 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er staat bij meldingen:”fifa 16 update gereed om te installeren”. Maar als ik er op druk om te starten staat er: “er is een fout opgetreden. Ook kan ik hierdoor geen fifa spelen want er staat onder het fifa logo wat ik moet aanklikken om het te spelen een laad balkje met daarin een afbeelding van een cd. Ook als ik die aanklik verschijnt er: “er is een fout opgetreden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik weer fifa 16 kan spelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NinoJ