Klacht: programmering zondag 7 mei

op 08 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb tot nu toe alle afleveringen van de fam Kruis gezien. Mijn man houd er niet van dus neem ik het altijd op. Gisteravond klopte de programmering dus niet ipv 20.00 it takes two …iets anders en op het tijdstip van de fam kruis 21.30 werd nu it takes two uitgezonden. WAAROM?….en wanneer nu de aflevering van de fam Kruis

Gewenste Oplossing:

Als ik een antwoord op mijn vraag krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janneke15