Klacht: Programmering 7 mei klopt niet.

op 08 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om 20.08u zou It takes 2 beginnen, ik kwam iets later thuis en belandde in de reclame. Wat schetst mijn verbazing dat daarna een herhaling van een aflevering van ontvoerd bezig was. Ik vermoedde eerst nog even een promo van een nieuwe aflevering maar niets bleek minder waar. Ook op de electronische tv gids stond keurig vermeld dat it takes 2 zou komen met daarna de laatste aflevering van de familie Kruis. Ook nog op de website van RTL gekeken maar ook daar geen wijzigingen te zien. Al met al een raadsel wat er gebeurd is. Ook uiterst vervelend daar ik nu twee programma’s niet heb kunnen zien.
Een eventuele volgende keer zou een bijtijdse aankondiging wel op zijn plaats zijn.

Gewenste Oplossing:

Als de uitzendingen verlopen volgens de aangegeven programmering.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Discovery 60