Klacht: Programa’s voor uit kijken, of terug

op 22 september 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mensen,

Sinds een aantal weken, kan ik gtst op mijn humax kastje wat ik van ziggo heb niet meer voor uit kijken. Ook programa’s die ik gemist heb en weer terug wil kijken, kan ik maar tot 33 of 90 minuten terug kijk. En dan stop het zo maar. Gister contact gehad met ziggo, en die gaven aan dat de fout niet bij hun lag, en dat ik jullie hier over moest informeren. Ik hoop dat jullie wat voor mij kunnen betekenen zodat het weer naar behoren gaat werken.

Met vriendelijke

Groet

Marjanne op de haar

Gewenste Oplossing:

Als alles weer werkt zoals het hoort. Ben ik weer te vreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marjanne1982