Klacht: Profiel verwijderen en wordt nniet gereageerd door lexa

op 28 juli 2016 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi, Ik heb een vraagje, mijn profiel staat nog op lexa terwijl ik daar geen inlog gegevens meer van heb, tenminste deze pakt hij niet meer en kent mijn e-mail adres ook niet. Ik zou heel graag willen dat mijn profiel wordt verwijderd. Ik hoor van bekende dat mijn profiel er nog steeds op staat en zag het idd zelf ook bij een vriend voorbij komen. Zouden jullie dit voor mij kunnen regelen of weten jullie een oplossing zodat ik mijn profiel zelf kan verwijderen. Mijn profielnaam is kryessie. Ik ben 35 jaar. Woon in Roosendaal.
Dit heb ik dus naar Lexa gestuurd maar krijg geen reactie. Ik vind dit niet netjes en zou dit graag opgelost hebben.

Gewenste Oplossing:

Als Lexa reageert en mijn profiel verwijderd, ik kan het niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kryessie