Klacht: Producten niet geleverd

op 01 mei 2017 over NuGezond.com in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 19 april heb ik een bestelling geplaatst met producten die ik nodig heb voor mijn bevalling/kraamperiode. Ik.heb via mail en telefoon contact gezocht maar krijg geen gehoor.
Aangezien ik binnenkort uitgerekend ben is het voor mij vrij dringend dat de bestelling snel geleverd wordt.

Gewenste Oplossing:

Wanneer nugezond mij de producten binnen 2 weken levert en hier binnen een aantal dagen ook met mij over communiceert.

Reactie van de melder van de klacht Susanneh

10 maanden geleden - Vanochtend heb ik onderstaande mail ontvangen dus ik ga er vanuit dat de kwestie is opgelost. Indien dit zo is zal ik dit hier ook netjes melden. Allereerst onze excuses voor het ongemak, uw producten waren tijdelijk niet op voorraad.  U had hier een mail over moeten ontvangen, maar ik zie dat dit niet goed is gegaan. Wij krijgen uw producten morgen binnen en gaan deze direct naar u verzenden. U ontvangt hier een track en trace nummer van via postnl

Reactie van de melder van de klacht Susanneh

10 maanden geleden - Bestelling is vandaag alsnog geleverd dus ik ben tevreden.

Alle klachten die gemeld zijn door Susanneh