Klacht: Product te lang niet binnen

op 20 juli 2016 over 1001extensions in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 3 x email gestuurt wanneer me product binnen zou krijgen, want volgens hun zou ik na 6 a 8 dagen binnen krijgen maar het duurt al veels lang vevrolgens heb ik postNl gebeld en code gegevn volgens hun is mijn product nog niet in nederland wat ik al vreemd vond. Ik word ongeduldig & wil weten wat er aan de hand is na dat ik hier paar klachten zie maak ik me meer zorgen!

Gewenste Oplossing:

Als ik wat van hun hoor en me producht spoedig thuis komt en wel deze week!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1001extensions

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1001extensions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leloo