Klacht: Product niet ontvangen / geen reactie leverancier

op 23 september 2016 over Zomotta.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 28 mei heb ik een paraplu besteld met factuurnummer PWS03702. Echter door omstandigheden ben ik niet in de gelegenheid geweest om de paraplu op de halen bij het afhaalpunt in de buurt. Echter gaf de medewerker van het afhaalpunt aan dat het pakket was terugverzonden. De paraplu is dus nooit ontvangen echter heb ik er wel voor betaald. Is het mogelijk om mijn geld terug te krijgen of de opnieuw te laten verzenden?

Met hartelijke groet,

Naomi

Gewenste Oplossing:

Product ontvangen of geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Zomotta.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Rlmao