Klacht: Probleem over dat ik iets niet krijg

op 25 juni 2017 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo Rockstar Games,

Ik zag dat je op gta5 dat je van een man naar een vrouw kan worden. Dat heb ik ook gedaan.Alleen stond er dat je al je bezit zoals mijn: t20, bunker, motorclub terug zou krijgen. Maar het enigste wat ik heb gekregen is mijn appartoment in de stad.

Gewenste Oplossing:

Ik ben zeer tevreden als ik mijn bunker, t20, motorclub terug krijg. En al mijn wapens. Het liefst wil ik gewoon de vrouw blijven maar als dat niet kan dan is dat maar zo. Hopelijk gaan jullie mij helpen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nielsrutten2008