Klacht: Privacy schending

op 22 januari 2014 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In het programma Britt en Ymke aan de bak in Blanes, is er zonder toestemming beeldmateriaal van mij laten zien. Het gaat hierbij om een aantal seconden dat ik vol in beeld ben (als enige). Ik vind dit erg vervelend en er is mij nooit om toestemming gevraagd. Als ik rustig op vakantie ben en een dagje naar het strand ga, kies ik er niet voor om gefilmd te worden, laat staan dat ik ervoor kies dat dit beeldmateriaal wordt uitgezonden!

Gewenste Oplossing:

Niet meer duidelijk in beeld zijn + tegenprestatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door carlyn406