Klacht: Pringles met heel weinig kruiden

op 15 mei 2016 over Pringles in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hadden een bus Pringles (Texas bbq) gekocht en toen we deze open maakte waren ongeveer de bovenste 15 pringles niet tot nauwelijks voorzien van kruiden. Daarna waren de pringles weer goed, maar halverwege zaten er weer iets van 20 pringles die niet tot nauwelijks voorzien waren van kruiden. Ik vind dat erg slecht voor de prijs die je ervoor betaald.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een vergoeding willen krijgen in de vorm van gratis Pringles

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pringles

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pringles nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door davepancras2010