Klacht: Premium account doorgelopen na opzeggen

op 19 maart 2017 over Huurwoningen.nl in de categorie Websites - Woningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In september 2016 heb ik een keer een proef abonnement bij huurwoningen.nl genomen en dit vervolgens nooit meer gebruikt. Onlangs kwam ik erachter dat sindsdien elke maand 19,95 wordt afgeschreven van mijn rekening (zie bijlage). Ik heb hier nooit toestemming voor gegeven. Na enkele keren contact te hebben gehad met de klantenservice van huurwoningen.nl is mij keer op keer verteld dat ze hier niets aan kunnen doen. Ik ben diep teleurgesteld in de manier waarop ik ben behandeld en dat mij zomaar 140 euro is afgenomen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de 140 euro terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Huurwoningen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Huurwoningen.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door msluiter