Klacht: Poststukken worden in één boekje gestopt.

op 21 juni 2016 over Sandd in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Poststukken van onder andere de belastingdienst, postbank en andere brieven worden sinds twee weken in geadresseerde boekjes gedrukt. Die boekjes van bijvoorbeeld yourlook heb ik geen belang bij en gooi ik zo weg. Ik heb al een aantal keer zonder in die boekjes te kijken deze weggegooid en daar zaten waarschijnlijk ook de andere poststukken in. Deze poststukken heb ik dus nooit gezien omdat de bezorger die poststukken in de boekjes stopt.

Waarschijnlijk is dit een vakantiebezorger omdat de andere bezorger er al 2 jaar loopt en nooit problemen mee hadden. Mijn broer heeft hetzelfde probleem.

Adres van mij: Anninksweg 79
Adres broer: Tuinfluiterstraat 24

Gewenste Oplossing:

Brieven niet in de boekjes stoppen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sandd over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Sandd in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Sandd een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Sandd

Heeft op 21 juni 2016 om 10:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door johangemser