Klacht: post ligt op straat en wordt verkeerd bezorgd

op 11 oktober 2017 over Sandd in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na meerdere malen gebeld te hebben naar sandd met ge klacht post te vinden op straat naar drie maal toe en verders verkeerde bezorging al een aan tal jaar hier in de omgeving dit wil ook zeggen een vrouw uit de omgeving komt bij mij een belasting brief terug brengen en zegt meneer deze brief is lag bij mij op de deurmat en ben hem vergeten naar U te brengen , dus mevrouw komt na anderhalve week mijn post brengen en zegt vervolgengs sorry meneer ik dacht dat hij voor mij was ik heb hem per ongeluk geopend sorry meneer

Gewenste Oplossing:

dat ik geen post op straat meer vindt en dat het goed wordt bezorgd en dat het niet bezorgd wordt door kinderen

Alle klachten die gemeld zijn door onderbroek1963