Klacht: Poging tot oplichting

op 31 maart 2018 over Prevent Interland in de categorie Financieel Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

September 2017 ben ik gebeld door reisbureau Tripenjoy en vertelde me dat ik een reis gewonnen had en moest dat 69.50 euro betalen hebber later geannuleerd via de website en er niets meer van gehoord totdat 21 maart 2018 Preventinterland mij op zeer agressieve en dwingende manier gebeld hebben omdat ik niets betaald had aan Tripenjoy ze hebben mij ook nooit betalingsherinneringen gestuurd oid,ik kan niet bewijzen dat ik heb geannuleerd maar heb dit zeer zeker wel gedaan .
Prevent Interland wil dat ik hun 139 euro betaal omdat ik een overeenkomst heb maar zij kunnen mij ook niks overleggen.
Ze hebben mij via de mail een rekening gestuurd daarstaat verder helemaal niets in over een vordering alleen een factuurnummer.
Mijns inziens is dit oplichting en Tripenjoy en Preventinterland zijn de zelfde bedrijven .

Gewenste Oplossing:

Dat ze stoppen met intimideren bellen en mailen en ze moeten opgepakt worden door de politie.
Want het is een oplichtersbende

Alle klachten die gemeld zijn door