Klacht: Pods maken vlekken

op 07 mei 2017 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb paars blauwe vlekken in de kleding die er na nogmaals wassen niet meer uitgaan,is dit nu op 30 60 of 95 het ruikt heerlijk maar het maakt vlekken de kleding g moet je gewoon wegwerp en miss een goed idee om dit es grondig te checken

Gewenste Oplossing:

Check dit eens door er mee te wassen en reageer op de klachten want ben niet de enige vergoeden zou fijn zijn maar dat zit er van jullie kant niet in denk ik,oplossing g uit de handel halen en controleren wat r mis is

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Claire specialeke