Klacht: Pods lossen slecht op

op 24 september 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 12 keer op vakantie de 3 in 1 pols gebruikt te hebben, heb ik de volgende klacht. Bij iedere was( behalve op 60 graden) lossen de pods niet goed op. Iedere keer moest ik met de hand vlekken ( blauw) en of gel substantie weg wassen. Ik zal ze dus nooit meer gebruiken. Mijn was heeft er niet van geleden het is alleen heel onhandig omdat je ieder stukje moet nakijken. Met vriendelijke groet, Marianne Vroegop

Gewenste Oplossing:

Ik zou geen oplossing weten misschien een ander omhulsel bedenken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vroegop