Klacht: Pods lossen niet op in de wasmachine

op 17 januari 2014 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een fan van Ariel, laat ik dat voorop stellen. OOk heel blij met de pods, lekker makkelijk tot… ik merkte dat er restanten van het plastic van de pod achterblijven op het rubber van mijn wasmachine maar ook op mijn kleding! Het ziet er uit alsof er een vierjarige met een behoorlijke snottebel langs je kleding heeft gelopen. Ik heb dit zowel met een korte was o 40 graden maar ook gewone programma’s o 40 graden.

Gewenste Oplossing:

Zou het liefst zijn dat het product gewoon voldoet. Ik neem tenminste aan dat het de bedoeling is dat het plastic in zijn geheel oplost.. Ik heb nu nog 3 volle dozen staan maar moet wel mijn kleding nakijken op 'snot'...

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Miranda73