Klacht: Podium Cadeaukaart niet uitbetaald

op 28 februari 2017 over Eventim in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telefonisch heb ik tickets geboekt voor The Lion King en deze moest ik binnen een uur betalen. Bij de betalingspagina heb ik mijn Podium Cadeaukaart ingevoerd en uiteindelijk werd deze korting niet verrekenend op de betalingspagina. Maar ik moest uiteindelijk wel betalen want anders was ik mijn tickets kwijt. In de bijlage een screenshot van de betalingspagina.

Gewenste Oplossing:

Ik heb tevreden wanneer ik deze 15 euro krijg teruggestort op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eventim

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eventim nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door erikneuvel