Klacht: plekken in mijn gordijnen

op 27 april 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist heb ik het wasmiddel Ariel 3 in 1 capsule gebruikt voor mijn gordijnen was. Echter dit is niet goed uitgepakt.. In tegendeel, Mijn gordijn heeft nu ook paarse plekken en daarbij zijn er stukjes plastic op mijn gordijn terechtgekomen.en nu heb ik ze met een schone doek er af gehaald en nu krijg ik lichtere plekken lijkt dat ze gebleekt zijn,ik heb ze al gewassen maar het blijft.baal hier erg van het ware hele mooie en dure gordijnen

Gewenste Oplossing:
Ik zou graag willen weten hoe ik die witte plekken er uit krijg,ik heb ze al gewassen en het blijft
ik vind dit wel heel erg zonde van mijn mooie gordijnen

Gewenste Oplossing:

als dit goed opgelost word

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cccccccccccccccccc