Klacht: Plastix giftcard niet in te wisselen

op 14 juli 2016 over Free Record Shop in de categorie CD- en DVD winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Plastix Giftcard die ik niet kan inwisselen. Met deze card kan ik een cadeau kopen bij Free Record Shop, vanLeest en Fame Music. Nou niet dus. Free Record Shop is nog de enige actieve winkel. Weliswaar online, maar zelfs daar kan ik mijn Giftcard niet inwisselen. Ben ik nou het geld kwijt?

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het te besteden bedrag vergoed krijg of ik kan er een product van kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Free Record Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Free Record Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Virginiafv