Klacht: Pijn bij poetsen met Rapid Relief

op 13 oktober 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al jaren Sensodyne Rapid naar volle tevredenheid. Ook heb ik een keer Sensodyne Repair gebruikt maar dit gaf pijn tijdens poetsen. In een aanbieding 3 tubes nieuwe Sensodyne Rapid Relief gekocht. Ik ging er van uit dat dit een verbeterde versie van de Rapid zou zijn. Helaas, direct weer pijn bij het poetsen. Hetzelfde als met de Sensodyne Repair. Op basis van de ingredienten declaratie is de nieuwe Rapid Relief deels gelijk aan de repair.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer pijnloos tanden kan poetsen zoals met de "oude" Rapid.
En mijn geld terug voor de 2 ongebruikte tubes Rapid Relief die ik nooit mrer zal gebruiken! graag een goede vervanger voor de "oude" Rapid.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jkorswagen