Klacht: Philips Avent Healty meal steam maker defect, geen oplossing tot noch toe.

op 12 augustus 2016 over Avent in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12 juli jl. heb ik de Philips Avent Healty meal steam maker gekocht. Het apparaat blijkt nog geen maand later defect te zijn nadat ik deze driemaal gebruikt heb.
Na meerdere malen contact te hebben gehad met de Philips Avent klantenservice komen ze nog steeds niet met een oplossing. De enige melding die ik krijg is dat het product niet meer voorradig is. Er wordt zelfs geen reparatieservice voorgesteld.
Ik heb het apparaat op dit moment nodig om babyvoeding te maken. Mocht Philips niet met een oplossing komen zou ik graag het aankoopbedrag retour zien, aangezien ik dan een ander apparaat zal moeten aanschaffen.

Gewenste Oplossing:

Reparatie/vervangservice van het apparaat, danwel terugboeking van het aankoopbedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Avent

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Avent nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nicole60