Klacht: Persoonsgegevens staan open en bloot op de site

op 27 augustus 2016 over nummerzoeker.com in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta ongevraagd op nummerzoeker.com
Daar ben ik bij toeval achter gekomen , heb meteen gemeld dat ik daar niet van gediend ben en kreeg toen ik klaar was met invullen dat mijn melding was ontvangen en dat als ik had gevraagd om gegevens te verwijderen dit tot enkele weken kon duren .
Verder zijn ze niet bereikbaar , ik ben nu al ruim anderhalve week bezig om allerlei instanties te benaderen inclusief Vodafone en Google om alles overal te laten verdwijnen , ik stond ook op telefoonboek.nl en dat is behoorlijk snel verwijderd ! Nu moet nummerzoeker.com nog even heel snel mijn gegevens verwijderen want ik ben in alle staten ! Het is toch te zot dat je ongevraagd met al je gegevens op internet te vinden bent !

Gewenste Oplossing:

Dat nummerzoeker.com mijn gegevens verwijderd
Liefst nog vandaag !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over nummerzoeker.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over nummerzoeker.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JJ Onbekend