Klacht: Per ongeluk optie aangeklikt

op 12 augustus 2017 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een vraagje omtrent een abbonement van Lexa.
Ik wilde graag 12 maanden lid worden. Echter bij het bevestigen van betalen kwam ik op de pagina waar er voor opties gekozen kon worden. Ik dacht dat ik gewoon door moest klikken om zo alles te bevestigen. Daarnaast heb ik ook de extra opties goed doorgelezen, maar nu blijkt dat het kruisje bij Premium + Control was aangeklikt. Dit heb ik niet gewild en mijn vraag is of deze extra optie kan worden geannuleerd?
Inschrijving is ongeveer kwartiertje geleden en ik heb dus ook nog niet betaald voor de extra optie

Alvast bedankt!

Gewenste Oplossing:

Annulering van premium+control t.w.v. €179,88.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stantendijck