Klacht: Parkeren bij Kralingse Zoom

op 29 april 2016 over Gemeente - Rotterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26-04-2016 heb ik mijn auto geparkeerd bij Kralingse zoom. Ik wilde gebruik maken van park&ride, waarbij je slechts 2 euro betaald. Toen ik mijn ov kaart scande bij de betaalautomaat gaf deze echter aan dat deze niet geldig was. Ik kwam net de bus uitstappen en daar heb ik ook in- en uitgecheckt (dit heb ik gecontroleerd online). Verder is mijn ov-chipkaart ook niet stuk, want ik kan hem gewoon nog gebruiken. Een mevrouw naast mij had hetzelfde probleem en de man via de intercom gaf aan dat er waarschijnlijk een storing was. Dus heb ik het volledige bedrag moeten betalen, wat 8,50 euro bedroeg.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het bedrag van 6,50 weer op mijn rekening is gestort en ik een email ter bevestiging heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xmirte1