Klacht: Parkeer bon

Raincheck op 08 juli 2020 over Gemeente Schiedam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Daar ik via een parkeer app heb betaald en daar bewijs van heb op 07/07/2020 heb ik tot mijn verbazing toch een parkeer boete gekregen. Nu Ben ik opzoek hoe hier op te reageren? Dit is voor gevallen in de emma straat 10 te schiedam waar mijn ouderlijk huis zich bevind. Ik zelf woon in het buitenland en ben in schiedam voor 2 of 3 dagen.

Gewenste Oplossing:

Altijd gedoe met parkeer automaten als ik mijn ouders bezoek in schiedam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente Schiedam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente Schiedam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Raincheck